660x500px_foto_5

Jerseykød
Vores jerseykød er 100 % økologisk. Kødet kommer fra vores stude, der får mælk helt indtil, de er tre måneder, fuldfoder/kalveblanding til de er seks måneder og fodres med græs og urter fra de er seks måneder til de er slagteklar og ca. 20 måneder.

Fodringen og græsning i hele sommerhalvåret giver kødet en flot fedtmarmorering, lækker mørhed og fin kødstruktur, og så indeholder det mere omega 3 og karoten.

Vi sælger udelukkende kød af egenproduktion. Er du interesseret i at købe en ¼ fersk finparteret kød fra jerseystude, kan du sende en mail til os på info@engmarkis.dk.
Prisen er 90 kr. pr. kg. ekskl. ben. En ¼ stud vejer ca. 35 kg.

I samarbejde med vores slagter Sørensen fra Videbæk tilbyder vi diverse udskæringer, som fx steaks, frankfurter og hakket kød på frost fra vores gårdbutik.

Læs meget mere om alle vores kødprodukter her: GÅRDBUTIK.